silhouette-elegance-2016-1-1
silhouette-elegance-2016-2-1
silhouette-elegance-2016-3-1

Elegance collectie brillen van Silhouette

De Elegance collectie van Silhouette verenigt twee essentiële elementen: een perfect design en edele materialen. Geniet van luxe en omring uzelf met kostbare juwelen. Alleen veeleisende persoonlijkheden kunnen het unieke karakter van de Elegance collectie van de Oostenrijkse brillenproducent Silhouette echt naar waarde schatten.

Met hun 23-karaat gold-plated monturen, belichamen deze vier nieuwe collecties pure elegantie:

Starlight

Starlight zet u adembenemend in de spotlights, dankzij 50 met de hand geplaatste Swarovski kristallen. De bril bestaat uit een zee van minuscule glazen parels die het gezicht van iedere vrouw laten stralen.

Caresse Pearl

De luxueuze Swarovski parels en de delicate lijnen van de veren roepen een gevoel van lichtheid op bij de Caresse Pearl brillen. De parel in het decor wordt alleen op zijn plaats gehouden door de spanning van de veer.

Floral Radiance

Romanticussen, die een Floral Radiance bril dragen, krijgen meteen een schitterende art-nouveau look. De verfijnde Chinese lakversiering geeft de bloemenprint een indrukwekkende diepte en laat het kleurenpalet gracieus stralen.

Mosaic

Het bijzonder gedetailleerde mozaïek patroon, die dankzij een laser gegraveerd is op de veren, zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling, dat ook voor mannen is weggelegd. Details zijn belangrijk en kunnen een look maken of kraken. Uniek in zijn stuk is de kleur Diamond-like-Carbon-Black.

Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt over deze nieuwe brillen van Silhouette? U bent van harte welkom bij Optiek Martens in Maastricht om alle brillen van Silhouette te komen passen.

silhouette elegance 2016 -naast2

Lees meer over Silhouette


Top